Skip to main content

Campus Mundi ösztöndíjak külföldi kutatási tevékenységhez, külföldi részképzéshez – Európán belül és kívül

A Campus Mundi ösztöndíjprogram keretében külföldi kutatási tevékenységhez, illetve külföldi részképzéshez igényelhető ösztöndíj támogatás. Az elnyerhető ösztöndíj összege célországonként változik, havi 200 000 Ft és 350 000 Ft között lehet. Az ösztöndíjon felül szociális kiegészítő támogatás is igényelhető havi 35 000 Ft értékben, a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő hallgatók további kiegészítő igényt nyújthatnak be. A pályázati felhívások elérhetők itt: http://tka.hu/palyazatok/4811/campus-mundi
 
Szakmai gyakorlaton belül kutatási tevékenység is támogatható, így a 2 és 5 hónap közötti időszakra tervezett kutatásokhoz kifejezetten ajánljuk a pályázat benyújtását. Részképzés keretében féléves tanulmányút támogatható, mely a küldő intézmény valamely partneregyetemén teljesíthető. Pályázatokat folyamatosan lehet beadni, akár a nyári kutatási tevékenységek, vagy az őszi részképzés támogatásához.
 
A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel a campusmundi@tpf.hu-n , illetve a (1)237-1310-es telefonszámon állunk az érdeklődők rendelkezésére.
 
Tempus Közalapítvány